Метрон Македонија

Кои сме ние?

Метрон Македонија е нова компанија во областа на ИТ и Аудио видео на македонскиот пазар.Метрон Македонија е формирана во 2021 година, и главната дејност и е дистрибуција во ИТ сегментот. Метрон Македонија поседува дистрибутивна мрежа во Македонија која е сочинета од Нептун,но целиме на што повеќе соработници и кооперанти.
Увезуваме германски брендови како Hama,City Blitz,Iconbit ,но и многу други брендови како Acme,Noxo и други.
Метрон Македонија е со седиште е во општина Сарај, на улица 4 број 9 ,1000 Скопје – Македонија, тука е сместена и целокупната администрација, големопродажбата, магацините.Уште од почетокот определбата на Метрон Македонија е да биде успешна во својата област. Но тоа не значи дека мируваме,напротив ние секој ден упорно работиме на постојано усовршување во сите сегменти на нашата работа, а се со цел да останеме на што подобра позиција на пазарот, која што ја заслужуваме благодарение на постојаното функционирање, динамичност и усовршување. Ние сме репрезенти за тоа како треба успешно да се води еден бизнис.

Наши партнери